Kontakt
Otevírací doba
Stěna
Po - Pá: 10:00 - 21:00
So: 10:00 - 20:00
Ne: 12:00 - 21:00

Prodejna
Po - So: 10:00 - 19:00
Ne: 12:00 - 19:00

Restaurace
TRVALE UZAVŘENO

Kontakt:
Prodejna a stěna:
Tel.: 495 428 308
Email: info @ stenahk.cz



Stěnahk.cz na Facebooku
Novinky

Velikonoční otevíračka 2024

Velikonoční otevíračka 2024

Milí lezci,

Velikonoce se blíží a u nás na stěně si můžete zalézt v běžné otevírací době až do neděle 31.3. včetně! ...ČTI DÁL >>>

 

Upravená otevírací doba dne 7.4.2024

Upravená otevírací doba dne 7.4.2024

Z důvodu organizace Hradeckého lezeckého poháru 2024 jsme nuceni posunout otevírací dobu v neděli 7.4.2024 z původních 12:00 - 21:00 na 14:00 - 21:00. Omlouváme se za komplikace a doufáme, že Vám tato změna nenaruší Vaše plány.

Nedělní lezení pro všechny

Nedělní lezení pro všechny

Stěna Hradec Králové nově připravuje lezecké akce pod vedním zkušených instruktorů pro lezce i nováčky všech věkových kategorií.

 

 

Úvod » Články » Diskusní témata » „Otevřené studentské závody“ 2018

„Otevřené studentské závody“ 2018

„Otevřené studentské závody“ 2018

Jak pravil klasik, život je jako rulička toaletního papíru. Čím více se blíží ke konci, tím se točí rychleji. Něco na tom bude. Na té mé ruličce se objevuje jednou za čas útržek s nápisem „Otevřené studentské závody“. A přijde mi, že čím dál častěji a to i přesto, že jsou jednou za rok.

Nejinak tomu bylo i letos, a přestože jsme se sešli v pozdějším termínu než obvykle, snažili jsme se dále zdokonalovat již zaběhnutý závodní kolorit. Shrneme-li vše do řeči čísel, vypadalo by to takto: 21 cest, 33 závodníků, 5 hodiny skvělé podívané.

A nyní trochu podrobněji. Na zahřátí čekalo závodníky 19 cest v sedmi obtížnostech. Aby to nebylo tak jednoduché, museli také trochu taktizovat. O postupu do finále rozhodoval součet bodů za tři nejtěžší přelezené cesty. Každý závodník směl pokusovat maximálně 6 cest. Na dosažení co nejvyššího počtu bodů měli závodníci tři hodiny. Kdo se zúčastnil, může potvrdit, že na stěně probíhaly velmi líté boje. Každý závodník bojoval nejen se závodními cestami a únavou, ale také se svou psychikou, která nikoho nenechala odpočívat. Všichni do jednoho ze sebe vydali maximum, a proto jsme mohli po sedmé hodině vyhlásit finalisty.

Na postoupivší čekali zbrusu nové cesty. Něžné pohlaví si užívalo modré cesty v malém převisu, na pány čekala černá cesta v převisu velkém. Pro všechny případy bylo připravené i superfinálové klání. Dámy by v případě shodnosti bodů lezly černou finálovou cestu mužů, pro pány byla připravena opět zbrusu nová růžová cesta.

Finále tradičně otevřely studentské kategorie. Studentky se rozřadily krásně, u studentů byla situace o trochu horší. Tři z nich dolezli do stejného místa, a tudíž bylo třeba, aby si dali rozstřel. Na druhý pokus se již zadařilo a pořadí bylo více než jasné. V open kategoriích to bylo o něco jednodušší. Ženy se rozřadily také bez problémů, u mužů to byl boj o každý chyt. Nakonec, byť se rozhodovalo o teč, k bodové shodě nedošlo.

Než jsme stihli spočítat body, připravit ceny a nadepsat diplomy, požádali jsme nejlepší lezce o exhibiční přelezení superfinálové cesty. Následovalo vyhlášení vítězů a ukončení celé akce. V tomto místě se sluší ještě poděkovat všem, kteří se na závodech spolupodíleli. Sponzorům, za krásné ceny, divákům za skvělou kulisu, rozhodčím za spravedlivé rozhodování a především všem, kteří se nebáli a přišli poměřit své síly. Děkujeme a doufáme, že až se i Vám objeví útržek s nápisem „Otevřené studentské závody“, že jej nepoužijete tak, jak je to běžné, ale vezmete jako upomínku a opět se všichni společně sejdeme a znovu poměříme, kdo celý rok pilně trénoval.

 

Výsledky zde:   

Studentky:

Studenti:

 

Ženy open:

Muži open:

Zeisková Markéta

Najman Karel

 

Pácaltová Zuzana

Stráník Martin

Daňová Karolína

Pipek Ondřej

 

Koťátková Iva

Bryscejn Marek

Šrůtová Michaela

Tropp Marek

 

Benková Markéta

Slouka Pavel

Křížová Barbora

Přibyl Vojtěch

 

 

Chlumský Jan

Cholastová Karolína

Pavel David

 

 

Čeřovský Jan

Petrová Pavlína

Veselý Vít

 

 

Maštálko Tomáš

 

Studník Ondřej

 

 

JedličkaMiroslav

 

Eisler David

 

 

Hanáček Roman

 

Kosek Ondřej

 

 

Koťátko Zdeněk

 

 

 

 

Havrda Petr

 

 

 

 

Petránek Karel

 

 

 

 

Gembal Jakub

 

 

 

 

Hais Jan

 

 

 

 

Knížek Michal

 

 

 

 

Jedlička Radek

FOTOGALERIE

Za posledních 30 dnů nikdo nevložil příspěvek do diskuze.

Abyste mohli vkládat příspěvky, tak se prosím zaregistrujte nebo přihlašte.

© 2013-2024, Lezecká stěna - Hradec Králové.

Realizace a SEO: CCN PLUS s.r.o.