Kontakt
Otevírací doba
Stěna
Po - Pá: 10:00 - 21:00
So: 10:00 - 20:00
Ne: 12:00 - 21:00

Prodejna
Po - So: 10:00 - 19:00
Ne: 12:00 - 19:00

Restaurace
TRVALE UZAVŘENO

Kontakt:
Prodejna a stěna:
Tel.: 495 428 308
Email: info @ stenahk.cz



Stěnahk.cz na Facebooku
Novinky

Velikonoční otevíračka 2024

Velikonoční otevíračka 2024

Milí lezci,

Velikonoce se blíží a u nás na stěně si můžete zalézt v běžné otevírací době až do neděle 31.3. včetně! ...ČTI DÁL >>>

 

Upravená otevírací doba dne 7.4.2024

Upravená otevírací doba dne 7.4.2024

Z důvodu organizace Hradeckého lezeckého poháru 2024 jsme nuceni posunout otevírací dobu v neděli 7.4.2024 z původních 12:00 - 21:00 na 14:00 - 21:00. Omlouváme se za komplikace a doufáme, že Vám tato změna nenaruší Vaše plány.

Nedělní lezení pro všechny

Nedělní lezení pro všechny

Stěna Hradec Králové nově připravuje lezecké akce pod vedním zkušených instruktorů pro lezce i nováčky všech věkových kategorií.

 

 

Úvod » Články » Diskusní témata » Snít a realizovat! Gasherbrum II.

Snít a realizovat! Gasherbrum II.

Snít a realizovat! Gasherbrum II.

Snít a realizovat! Gasherbrum II.

Každý máme nějaké sny a je jen na nás jestli je budeme realizovat nebo zůstaneme jen u povídání.  Já jich mám spoustu a snažím se je postupně plnit. I když je jasné, že všechny se stihnout nedají. Každý máme jiné hodnoty a každého láká něco jiného. Moje hodnoty od jak živa nejsou materiální. Jsou založeny na zážitcích, dobrodružství, objevování, překonávání sám sebe…

Tohle všechno dokonale spojuje lezení ve vysokých horách. Je to takové vytržení z uspěchané a technologií překypující reality. Najednou jste tam jen vy, příroda a kopec. Člověk tam má čas sám na sebe, má spoustu času přemýšlet o životních hodnotách i o tom, co je pro něho opravdu důležité. Mnohdy je to dřina nejen po fyzické stránce, ale i po stránce psychické a jisto jistě by za ty peníze byla luxusní dovolená, kde by člověk měl všeho dostatek a nic nemusel. Stále mě ale nějak víc láká to trpění a strádání spojené s tím klidem, relaxací a tou obrovskou touhou vrátit se po té době zase domů, do té reality, před kterou utíkáte a které si pak tak nějak víc vážíte. A proto, když je možnost a dobrá parta lidí, nechám se vždycky zlákat voláním dálek a vrcholů a rád vyrazím za novým dobrodružstvím. No a právě letos na tuto kombinaci zase došlo a i přesto, že jsem dlouho odolával a vedl vnitřní boj sám se sebou a nemohl si vybrat mezi chtěním a rodinnými povinnostmi, tak možná i zásluhou mé ženy jsem se nakonec rozhodl, že mým letošním letním dobrodružstvím nebude rodinná dovolená, ale Gasherbrum II.

Není to jen kopec, který mě na tom všem láká, ale i možnost projít si celý úžasný Baltoro trek, který patří k nejhezčím vůbec a s partou prověřených lidí a s ozkoušeným a kvalitním vybavením, to bude určitě dovolená, která bude stát za to. 

Takže moc děkuji všem, bez kterých bych tuto akci podniknout nemohl. Děkuji své rodině za podporu a poskytnutí času pro sebe, děkuji šéfovi za čas a možnost jet a v neposlední řadě děkuji sponzorům Rab, Stěna HK, Advanture menu, Chimpanzee a X-iont, Yate za materiální podporu. 

Doufám, že covid bude milostivý, nezhatí naše plány a já vás budu moci dále informovat o dalších přípravách na naší expedici. Blíží se to, za necelý měsíc odlétáme vstříc novému dobrodružství.

 

Děkuji:

Rab – péřovené oblečení, spacák a další doplňky na sebe                        

Adventure menu – dehydratované a sterilované jídlo na cesty                

Chimpanzee – energetické a proteinové tyčinky                     

Yate – karimatky a doplňky pro cestování                                                    

X-iont – sportovní výživa pro přípravu na expedici                                     

StenaHK  - čas na přípravu a realizaci

míša                                       

 

 


Za posledních 30 dnů nikdo nevložil příspěvek do diskuze.

Abyste mohli vkládat příspěvky, tak se prosím zaregistrujte nebo přihlašte.

© 2013-2024, Lezecká stěna - Hradec Králové.

Realizace a SEO: CCN PLUS s.r.o.