Kontakt
Otevírací doba
Stěna
Po - Pá: 10:00 - 21:00
So: 10:00 - 20:00
Ne: 12:00 - 21:00

Prodejna
Po - So: 10:00 - 19:00
Ne: 12:00 - 19:00

Restaurace
TRVALE UZAVŘENO

Kontakt:
Prodejna a stěna:
Tel.: 495 428 308
Email: info @ stenahk.cz



Stěnahk.cz na Facebooku
Novinky

Report z hradeckého lezeckého poháru 2024

Report z hradeckého lezeckého poháru 2024

Dne 7. 4. 2024 se na Horolezecké stěně v Hradci Králové konaly dětské a studentské závody v několika kategoriích.

TESTOVAČKA OCÚN!!!

TESTOVAČKA OCÚN!!!
!Hojahoj všem lezcům a lezkyním!
 
Blíží se testovačka lezeček OCÚN! ČTI DÁL >>>

 

Opravené lezečky jsou tu!!!

Opravené lezečky jsou tu!!!

Právě dorazila nová várka opravených lezeček z Restday! Čti dál...>>

 

Úvod » Články » Diskusní témata » X-iont sponzorem

X-iont sponzorem

X-iont  sponzorem

X-iont byl jako každý rok, sponzorem letos již 26. ročníku skialpinistického závodu který se konal v sobotu 11. března ve Špindlerově Mlýně. Závod byl pořádán jako Mistrovství České republiky pro rok 2017 a Akademické mistrovství České republiky, 5. závod Českého poháru 2017 a 2. závod Středoevropského poháru. Pořadatelem tohoto závodu byl špindlerovský Ski Alp Club. Na startu, který byl již tradičně v blízkosti sportovní haly VZB na Bedřichově ve Špindlerově Mlýně se sešlo celkem 97 závodníků z Česka, Slovenska a Polska. Závod byl vyhlášen v deseti kategoriích – kadetky, kadeti, junioři, juniorky, muži, ženy, veteráni, veteránky a muži příchozí a ženy příchozí. Kategorie kadetek nebyla obsazena ani jednou závodnicí.

Trať závodu byla již tradičně připravena v oblasti Medvědína. Závodníci stoupali sjezdovkou zvanou „Vodovod“ směrem na Mísečky, kde v půlce trati odbočovali lesním průsekem na vrchol Medvědína a po sundání stoupacích pásů sjížděli směrem do Labského dolu, kde po náročném sjezdu následoval výstup ke Šmídově vyhlídce a následným sjezdem přes Mísečky Vodovodem zpět k odbočce na Medvědín. Kategorie muži a ženy open, kadeti a juniorky pokračovali do cíle u sportovní haly. Junioři, ženy a veteránky absolvovali dvě kola a muži a veteráni celkem tři kola. Trať mužů měřila necelých 20 kilometrů s převýšením cca 1600 metrů. Trať žen a juniorů měřila 13 kilometrů s převýšením 1100 metrů a ostatní kategorie měly trať dlouhou 6,5 kilometrů s převýšením 600 metrů.

Na rychlé trati sváděli boj v elitní kategorii mužů Slováci Jakub Šiarnik a Matůš Danko pronásledováni Tomášem Lichým, Michalem Štantejským a Dominikem Sádlem. V ženách si nejlépe vedla na trati polská závodnice Iwonka Januszyk následovaná s mírným odstupem Karolínou Grohovou a Lucií Luštincovou, které v tomto pořadí dorazily do cíle. Ve veteránech si nejlépe s nástrahami trati poradil Honza Pochobradský, který s téměř čtyřminutovým náskokem dorazil do cíle před Honzou Šámalem.

 

 

Po dojetí do cíle čekalo na soutěžící občerstvení v restauraci U medvěda a následně možnost doplnění iontových nápojů na sportovní hale.

 

Za posledních 30 dnů nikdo nevložil příspěvek do diskuze.

Abyste mohli vkládat příspěvky, tak se prosím zaregistrujte nebo přihlašte.

© 2013-2024, Lezecká stěna - Hradec Králové.

Realizace a SEO: CCN PLUS s.r.o.